KREIRAJTE OGLASNI PAKET ZA SVOJU AGENCIJU

U par koraka kreirajte oglasni paket za Vašu agenciju shodno Vašim stvarnim potrebama, kako bi ste plaćali isključivo one usluge koje Vam trebaju.
Cena paketa odnosi se na godišnji period oglašavanja.
U poslednjem koraku birate način plaćanja (mesečni računi, tromesečni, polugodišnji ili avansno plaćanje za celu godinu).
Za avansno plaćanje godišnjeg paketa odobravamo neverovatnih 20% popusta
Ukoliko ste dobili kod za popust, upisujete ga u poslednjem koraku, zajedno sa podacima agencije što će dodatno umanjiti ukupnu cenu.
POJAŠNJENJE USLUGA

ZAPOČNI KREIRANJE PAKETA

0$

Hvala, naša služba prodaje će Vas uskoro kontaktirati.

Osnovne karakteristike paketa

Upišite ukupan broj oglasa koji nameravate upisati tokom godine.


0$

Selektujte jednu stavku da bi ste mogli nastaviti

NAREDNI KORAK

Multimedija u oglasima

Broj youtube videa koje je moguće objaviti u svakom oglasu.


0$

Selektujte jednu stavku da bi ste mogli nastaviti

NAREDNI KORAK

Isticanje oglasa

Izdvojeni oglas se prikazuje naizmjenično na naslovnici oglasnika i uvijek je istaknut iznad svih drugih oglasa u svojoj kategoriji i u rezultatima pretrage.
Izdvojeni oglasi ostvaruju minimalno 20 puta više pregleda od standardnih oglasa.

"Bump Up" - jednokratno podizanje oglasa u rezultatima pretrage omogućuje da se oglas jednokratno podigne u rezultatima pretrage kako bi bio iznad drugih oglasa. Koristite slajder ili strelice <- -> na tastaturi da odaberete željeni broj kredita.

Usluga omogućuje isticanje oglasa žutom bojom pozadine u trajanju od 30 dana, kako bi oglas bio uočljiviji u rezultatima pretrage. Koristite slajder ili strelice < > na tastaturi za odabir broja kredita.


0$

Selektujte jednu stavku da bi ste mogli nastaviti

NAREDNI KORAK

Način plaćanja

Za avansno plaćanje računa za cijelu godinu odobravamo popust od 20%! U ostalim slučajevima obroćnog plaćanja, godišnji iznos se dijeli na 2, 4 ili 12 rata, ovisno od odabranog modela. Mjesečno plaćanje moguće isključivo putem PayPal-a.


0$

Selektujte jednu stavku da bi ste mogli nastaviti

NAREDNI KORAK

Uključene usluge


Usluga omogućuje automatski import oglasa i njihovo ažuriranje putem XML datoteke. Agencija za ovu namjenu mora eksportovati podatke iz svoje baze u XML datoteku, u skladu sa našom XML tehničkom specifikacijom. Usluga je već omogućena i iz aplikacija poput: Dimedia nekretnine, iRealOne, Nekretnine1.pro, Realtor, Estate Sistem...


Statistika oglasa i profila posjetilaca te interesa posjetilaca (ko traži, šta traži, gdje traži, po kojim cijenama?) Usluga pristupa statističkom portalu www.trzistenekretnina.com


Vaša agencija dodaje se u imenik agencija: naziv firme, logotip, kontakt telefoni i web adresa.


Logotip Vaše agencije bit će prikazan na svakom Vašem oglasu omogućujući Vam da brendirate svoju agenciju.


Kao agencija dobijate vlastiti katalog nekretnina na oglasniku, kojem se moze direktno pristupiti putem Vaše vlastite URL adrese: https://www.nekretnine365.com/Vasa-agencija


Kao agencija u svakom momentu možete dodavati nove oglase, te mijenjati i brisati postojeće.


Pored upravljanja oglasima putem web aplikacije, korisnici pametnih telefona i tableta sa Android operativnim sustavom, mogu upravljati oglasima i putem Nekretnine365 Android aplikacije.


Oglasnik svaki dan objavi 25 video oglasa na svojoj Facebook stranici. Od odabranih oglasa agencija pretplaćenih na uslugu se kreiraju video oglasi i objavljuju na Instargam kanalu (https://instagram.com/nekretnine365 , FB kanalu https://facebook.com/nekretnine365 i Twitteru https://twitter.com/nek365_oglasi

Vašu agenciju Promoviramo na Nekretnine365.com Facebook stranici. Objavu ističemo kao sponzoriranu na stranici.
Sami određujete sadržaj objave: tekst i slike.


0$

Selektujte jednu stavku da bi ste mogli nastaviti

NAREDNI KORAK

Ukupni troškovi

Ukupna cena paketa za 1 godinu

Sadržaj paketa

Opis Info Količina Cena
Popust :
Ukupno za 1 godinu:
Navedeni podaci bit će proslijeđeni odjelu prodaje stranice Nekretnine365.com kako biste mogli dobiti odgovor na Vaš upit oko tražene ponude za oglašavanje. Podatke ne dijelimo s trećim stranama i iskoristit ćemo ih samo za izradu ponude.

Prepišite sledeći tekst u polje ispod

Captcha
ZATRAŽI PONUDU